lauantai 3. maaliskuuta 2018

Lattian valinta

Lattia on tärkeä osa kotia, ja on tärkeää valita juuri itselleen sopiva lattiamateriaali. Lattioiden kestävyydessä, äänekkyydessä, tuntumassa ja ulkonäössä on eroja. Meille oli tärkeää löytää juurikin kestävä, mukavan tuntuinen, hiljainen ja näyttävä lattia. Alunperin aioimme hankkia vinyylilankkua, sillä se täyttäisi kriteerit ja olisi lisäksi kosteudenkestävä vaihtoehto, josta budjettikin tykkäisi.
Olinkin tiiraillut erilaisia vinyylilankkuja jo pitemmän aikaan eri liikkeissä, mutta sitten yksi ilta mieheni löysi netistä Novafloorin sivut. Aloimme tutkia heidän valikoimaansa tarkemmin ja vakuutuimme heidän tuotteistaan. Novafloorin sivuilta suosikiksemme nousi Meister DD 350-kaksoiskorkkivinyylilattiat. Tämän kyseisen materiaalin sisäänrakennettu luonnonkorkkikerros tekee lattiasta sopivan pehmeän ja hiljaisen. Lisäksi se kestää kosteutta ja on helppo puhdistaa. Erityisesti allergikoille suositellaan Meister DD350-kaksoikorkkivinyyliä. Ajattelin että siinäpä olisi hyvä lattia, jos vain hinta ei nouse liian korkeaksi. Toki halvemmallakin lattian olisi saanut laitettua, mutta mieluummin ostetaan kerralla laadukas ja omiin tarpeisiimme sopiva lattia.


Valintamme on..

Ennen ostopäätöstä on tietenkin hyvä päästä näkemään tuote luonnossa. Novafloorin nettisivuilta voi tilata kaikista heidän myymistään lattioista näytepaloja veloituksetta suoraan kotiin. Tilasin itsekin näytepalan Meister DD 350-kaksoiskorkkivinyylistä. Tämän lisäksi vierailimme  Vantaan näyttelytilassa kauppakeskus Viisarissa, sillä se sattui sopivasti pienen viikonloppureissumme matkalle.
Aluksi harkitsimme vaaleaa Vinyyliä, mutta nähtyämme mallilattiat ihastuimme Meister DD 350S Tammi 1-sauva Old Wood vinyyliin.

Vierailumme jälkeen pyysimme Novafloorilta tarjouksen kyseisestä lattiasta. He vastasivat nopeasti sähköpostiimme tarjouksen muodossa. Hetken harkittuamme päätimme hyväksyä tarjouksen.

Hyvä palvelu 

Erittäin hyvänä asiana pidän ilmaista varastointipalvelua, jonka he tarjoavat. Esimerkiksi me varasimme lattiamateriaalin jo viime vuoden puolella, mutta raksalle meidän ei vielä sitä tarvinnut ottaa. Sovimme, että ilmoitan 2-3päivää ennen kuin haluamme vinyylin toimituksen. Reilu viikko sitten laitoinkin sähköpostia, että haluaisimme lattian viikolla 10. Heti tuli vastaus, että onnistuu ja lattia on meillä viikolla 10 maanantaina. Kuski soittaa vielä meille parituntia ennen toimituksen saapumista, jotta olemme varmasti paikalla. Todella kätevää kun ei tarvitse stressata materiaalin säilyttämisestä ja kuljetuksista.
Tähän asti yhteistyö on siis sujunut mutkattomasti Novafloorin kanssa. Heidän valikoimastaan löytyy vinyylit, parketit, laminaatit, Trinity lankkulattiat, paneelit ja muut tykötarpeet, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva lattiamateriaali. Asiakaspalvelu on ollut erinomaista ja nopeaa, sillä mieltä askaruttaviin kysymyksiin olemme saaneet aina nopeasti vastauksen. Suosittelen tutustumaan kyseisen firman tuotteisiin ja palveluihin!
Lisää lattia asiaa tulossa, kun tuote saapuu ja saamme sen asennettua paikoilleen.
Yhteistyössä Novafloor

2 kommenttia:

  1. Hei! Rakennutamme paritaloa Joensuuhun ja mietimme juuri lattiavalintoja. Päädyin juuri Novafloorin vinyylivalikoimaan. Näytepalojen välillä arvotaan -että on vaikeaa! Miten lattia on toiminut arjessa? Oliko teillä lattialämmitys ja mitä käytitte alusmateriaalina?

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää tuo. Meillä porcellanato ollut mietinnässä yleisiin isompiin tiloihin. Vaihtoehtoja vain on niin monia yleisesti ottaenkin, että on vaikea tehdä se lopullinen päätös. Heti kun ei tahtoisi alkaa sitten vaihtamaan sitä.
    https://www.laattamyymala.fi/tuotemerkit/

    VastaaPoista