sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Sneak Peek

Edellisessä postauksessa kerroin valitsemastamme lattiasta ja hyvästä palvelusta, jota saimme Novafloorilta. Edelleen pysymme samoilla linjoilla niin palvelun, kuin lattian laadunkin suhteen. Saimme lattian suoraan raksalle juurikin sovittuna aikana eli viikolla 10 maanantaina. Tällä hetkellä kaksoiskorkkivinyylimme Meister DD 350S onkin jo suurimmaksi osaksi paikoillaan. Hieman jännitti miltä tämä valisemamme lattia näyttäisi isona pintana, mutta turhaan jännitin.
Meister Tammi Old wood 1-sauva vinyyli lattia.

Listojakin mieheni on jo laitellut ja työnjälkeen olen erittäin tyytyväinen.




Märkätilat

Vessojen, saunan-ja kodinhoitohuoneen lattia on laatoitettu ja pesuhuoneen mikrosementti on lakkaa vaille valmis. Kalusteiden asennus on myös meneillään Keittiökauppias Honkasen toimesta. Seuraavaksi muutamia kuvia, joista näkee hieman osviittaa siitä mitä on tulossa.
WC-tiloihin ja kodinhoitohuoneen lattioihin valittiin musta eläväpintainen Blackstone R1UM laatta. 
Pienempi wc on makuuhuoneemme yhteydessä. Tasot näyttävät paremmilta kuin mitä olin odottanut. Ihastuimme tähän kivestä kaiverrettuun altaaseen, joten poikkesimme alkuperäisestä suunnitelmasta ja tilasimme kumpaankin vessaan samanlaiset altaat.
Isompi WC, johon tulossa samalla tyylillä kalusteet ja pinnat kuin pienempäänkin vessaan.


Ollaan taas askelta lähempänä valmistumista. Henkilökohtaisesti pysyttelen enemmän imurin varressa ja kotirintamalla, kuin varsinaisissa rakennushommissa. Tuleepahan ainakin viimeistelyn näköistä kun en itse ole suhertamassa listoja :D.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti