maanantai 1. tammikuuta 2018

Yksi iso päätös!

Joulun aikaan pidimme taukoa rakennushommista, mutta yhden ison päätöksen teimme pintamateriaalien suhteen. Laitamme tulevan kotimme lattiaksi kauniin ja kestävän Meister-tuplakorkkivinyylilankun. Teimme muutaman päivän reissun isolle kirkolle ja kävimme tutustumassa Meister-vinyylilattioihin Novafloorin näyttelytilassa kauppakeskus Viisarissa, Vantaalla. Meister vinyylilankut on valmistettu kahdesta korkkikerroksesta ja pinta on turvallista ja kestävää PET- muovia. Malli johon ihastuimme on DD 350S Tammi Old wood 1-sauva. Lattiamateriaalit tilaamme siis Novafloorilta. Asiasta enemmän sitten kun pääsemme lattian laittoon.
DD350S Tammi old wood 1-sauva

Ennen vuodenvaihdetta olemme saaneet väliseinien rungot pystyyn ja hirsipaneeleitakin on jo laitettu. Vapaapäivien kunniaksi aloitin hirsien ja paneeleiden käsittelyn Tremaxilla. Käsittelen hirret neljään kertaan ja paneelit kahteen kertaan kyseisellä aineella, jotta hirsi näyttäisi tuoreelta ja raikkaalta mahdollisimman pitkään.
Paneelit käsittelin kahteen kertaan Tremaxilla.

Paljon on vielä hommaa, mutta mikäs se on rakennellessa, kun on lämmötkin jo päällä. Lisää lämmöistä ynnä muusta seuraavissa teksteissä.
Oikein hyvää Uutta Vuotta 2018 kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti