perjantai 14. heinäkuuta 2017

Pinnallista pohdintaa

Raksalla touhuamisen lisäksi olemme miettineet tulevan kotimme pintamateriaaleja, kalusteita, lattioita, hanoja ym. Suuntaviivat yleisilmeen suhteen on selvillä, mutta mitään lopullisia päätöksiä emme ole vielä tehneet. Vaihtoehtoja tuntuu olevan aivan liikaa, mutta onneksi meillä on sentään samanlainen mielikuva unelmien kodistamme. Kokonaisuudesta haluamme selkeän ja skandinaavisen jossa väreinä ovat pääasiassa musta, puu, ja valkoinen. Hirsiseinät aiomme käsitellä vaalealla vahalla niin että hirret kuultavat vaalean sävyn läpi. Lattiamateriaalina meitä viehättää vinyylilankku sillä se eristää hyvin ääniä, on miellyttävä jalan alla ja on kestävä. Vinyylikorkkiakin mietimme, mutta sen hinta nousee jo sen verran korkeaksi että taitaa jäädä haaveeksi.
Katseltiin Prisman lattiamateriaaleja. Valkopyökki on kaunis, mutta en tiedä meneekö liian levottomaksi?


Pesuhuoneeseen laitamme luultavasti mikrosementtiä harmaan sävyssä. Wc-tiloihinkin olen alkanut miettimään harmaan sävyjä valkean ja tammen lisäksi. En tiedä toteuttaisiko sen sitten mikrosementillä, eri maalaustekniikoilla vai harmailla isoilla laatoilla. Makuuhuoneiden seiniin olen miettinyt sävyjä kuten Syvänne, Nefriitti ja Takorauta. Nämä värit toisivat kodikkuutta ja sopivaa tunnelmaa.
Huhheijaa kun on vaikeaa ja välillä pää meinaa seota. On niin paljon kaikkia kivoja värejä ja materiaaleja jota haluaisin kokeilla mutta kokonaisuudesta en kuitenkaan halua sekavaa. Onneksi pääsemme asuntomessuille Mikkeliin jossa toivon saavani inspiraation lisäksi varmuutta materiaalien ja värien valintaan. En olekaan aikaisemmin käynyt asuntomessuilla joten odotan reissua innolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti