tiistai 6. helmikuuta 2018

Lämpöä, putkia ja hanoja



Ammattilainen työssään.

Siistiä työnjälkeä on ilo katsella!


Rakentaminen on ollut paljon mieluisampaa sen jälkeen kun saimme lämmöt taloon. LVI-Myller asensi meille maalämpöpumpun ja se on toiminut mallikkaasti jo kaksi kuukautta. Asennus sujui mutkattomasti, vaikka meikäläisen silmään putkia ja liitoksia tuli aika paljon. No onneksi minun ei niiden asennuksesta tarvinnut huolehtia ollenkaan. KVV-ja IV- vastaavakin kehui kovasti asennuksen työnjälkeä. Putkihommien osalta meillä on kaikki isoimmat työt tehty, sillä myös lämpimääntilaan tulevat ilmanvaihtokanavat ovat valmiina.



Hanat

LVI-Myllerin kautta meille tuli myös keskuspölynimuri ja aiomme tilata heidän kauttaan, myös hanat, suihkut ja wc-pöntöt. Kerroin heille toiveeni kaikkien hanojen ja suihkujen suhteen, sekä pyysin heitä kertomaan suosituksia eri tuotteista ja merkeistä. Helpottaa oloa kummasti, kun voi luottaa asiantuntevaan palveluun. Näillä näkymin meille on tulossa muunmuassa aikasta hieno ja monipuolinen keittiöhana Oras Optima 2727F.

Oras Optima, Keittiöhana, jossa pesukoneventtiili, 230/5 V, 2727F
WC-tilojen hanat ovat vielä hieman mietintämyssyn alla. Meille tulee luonnonkivestä koverretut malja-altaat, joten hanan varren on oltava riittävän korkea. Vaihtoehtoja on tällä hetkellä kaksi, Oras Safira 1033 ja Oras Cubista 2802. Jälkimmäinen on tällä hetkellä luultavasti valintamme, sillä sen kulmikkaammat linjat miellyttävät meidän kummankin silmää enemmän(kuva). Saatamme tehdä vielä vierailun malja-altaamme kanssa LVI_Myllerin liikkeeseen ja sovittaa sitä yhteen eri hanojen kanssa, jotta voimme olla varmoja valinnastamme.
Oras Cubista, Korkea pesuallashana, 2802
WC- tiloihin olemme valinneet IDO Glow 64-wc- istuin rimfree mallit. Tähän malliin päädyimme sen näyttävän muotoilun, helposti puhdistettavan smart lasitteen ja wc-raikastintoiminnon vuoksi. Lisäksi Ido Glow- mallissa on vettä säästävä kaksoishuuhtelu.
IDO Glow 64, Design-malli, p-lukko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti