keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Näkymätöntä hommaa

Ajattelin kirjoitella pitkästä aikaa kuulumisia raksalta. Mitään mullistavaa ei ole rakennusprojektissa tapahtunut, mutta eteenpäin mennään koko ajan. Ilmanvaihtokanavat on eristetty ja laitettu paikoilleen. Putkien eristäminen oli todella pölyistä hommaa ja mieheni joutui yskimään useampana iltana pölyjä keuhkoistaan, vaikka oli käyttänyt hengityssuojainta.
Minä puolestaan taistelin ylijäämä villat muovipusseihin ja suoritin jälleen kerran imuroinnin. Sen verran paljon on tullut imuroitua, että tässähän voi alkaa suunnittelemaan oman siivousfirman perustamista;).
Siellä ne avaruuspötkylät pötköttelee.
Ikkunoihin on laitettu vuorilaudat. Maalasimme ne kertaalleen samalla maalilla kuin talommekin, eli Pro Grey värikartan sävyllä 5153. Pitää vielä miettiä, että jätämmekö ikkunanpuitteet ulkoapäin vaaleammaksi kuin talon värin, vai vedämmekö nekin kahteen kertaan samalla sävyllä.
Välillä voi huokaista ja katsoa ulos ikkunoista.

Etiäpäin mennään sanoi mummo lumessa! Seuraavaksi hyökätäään teknisen tilan kimppuun, jotta saataisiin maalämpö käyttöön ja mukavammat työskentelyolosuhteet pakkasten keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti