sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Pohdinnassa suihkusarjat

Oras Hydra, Sadesuihkusetti, 392
Oras Hydra 392
kuva Oras.com


Aina ei raksalle kerkiä auttamaan, mutta onneksi tulevaan taloon liittyen voi tutkia ja miettiä esimerkiksi kylpyhuoneeseen suihkuja. Nappasinkin pari Oraksen esitettä mukaani samalla kun kävimme tekemässä tilausta ilmastointitarvikkeista LVI-Myllerin liikkeessä.
Meille tulee siis kaksi suihkua pesuhuoneeseen, mikä lienee aika yleistä nykypäivänä. Yläsuihkuksi haluamme sadevesisuihkupäät ja yksi vaihtoehto on suihkusarja Oras Hydra 392. Tässä sarjassa on mukana myös käsisuihku, joka on mielestäni ehdoton kiinteän yläsuihkun lisäksi. Mietin myös yläsuihkua suihkuputkella eli silloin putkia ei jäisi niin paljoa näkyviin seinäpinnalle. Tällainen suihkuputki tuntuu riskimmältä vaihtoehdolta ja käsittääkseni on mutkikkaampi asentaa.
Suihkuseteissä käsisuihkuvaihtoehtoina löytyy myös simppleitä ja tyylikkäitä putkimaisia malleja. Sellainenkin miellyttää kyllä kovasti silmää. Meidän kohdalla suihkusetin valintaan vaikuttaa ensisijaisesti laatu ja hinta. Suihkun ulkonäkö on erittäin tärkeä, mutta tuhatta euroa lisää emme maksa pelkästä pinnasta. Etsinnässä on siis hinta-laatusuhteeltaan tyylikäs suihkusetti jossa on yläsuihkuna sadevesisuihkupää ja käsisuihku. Täytyy vielä jatkaa tutkimista ja kysellä eri merkkien laaduista ja luotettavuudesta. Onko teillä suositella hyviä suihkusettejä?
Hansgrohe Raindance select 360 showerpipe
kuva netrauta.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti